Kraljevski nektarKraljevski nektar - vrhunac naših proizvoda

Kraljevski nektar je mješavina svih najvrednijih proizvoda pčelinje zajednice koju smo formulirali u ranim počecima naše proizvodnje, pa čak i danas kraljevski nektar je naš najprodavaniji i najvredniji proizvod za vaše zdravlje.Tajna je u svježim sastojcima koji nisu termički obrađeni i time čuvaju svu svoju nutritivnu vrijednost. Kraljevski nektar je mješavina svježe matične mliječi, svježeg cvjetnog praha od kestena i kupine, meda i propolisa. Kombiniranjem ovih sastojaka u odgovarajućim omjerima stvorili smo izvrstan proizvod za jačanje imuniteta i borbu protiv različitih patogena. Koristi se za jačanje imuniteta i preventivno djelovanje u borbi protiv različitih bakterija i virusa. Opskrbljuje organizam s mnogim vitaminima i mineralima kao što su željezo, cink, magnezij, mangan, kalcij, selen te vitamini A, D, E, K i B kompleksa te vitamin C.

Djeluje kao prirodni antioksidans, štiti stanice tijela od oksidativnih oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima koji se svakodnevno stvaraju u tijelu i time pomažu u normalnom funkcioniranju organizma. Izvrstan je izvor energije i pomaže u borbi protiv fizičkog i mentalnog umora. Ima blagotvoran učinak na protok krvi i pomaže u reguliranju krvnog tlaka. Koristi se nakon operacije i kemoterapije i pomaže tijelu da se oporavi od raznih trauma. Pomaže regulirati metaboličke poremećaje i uspostaviti normalnu hormonsku ravnotežu u tijelu.

Mogu ga koristiti i djeca i odrasli. Preporuča se 1 žličica dnevno, izravno u usta. 3 žličice dnevno se koriste kod težih oboljenja.. Proizvod se čuva na mračnom i hladnom mjestu. Najbolje je upotrijebiti ga u roku od mjesec dana od datuma proizvodnje.
Ljekovita svojstva:
.